Rose blev født en dejlig sommerdag, mere præcist d.19.07.2009 kl. 7.55.

Vi vidste fra starten at det var hende vi selv skulle beholde. Hun er født som nr.2 ud af et kuld på 4 hvalpe.

Rose er født af vores kære Joy, og hun er virkelig en ønske hund, hvis man kan kalde det det.

Det er noget helt specielt at beholde en hvalpe fra eget kuld. Alle de forberedelser som gik forud, og arbejdet da de endelig kom til verden, og det at følge en hvalp så tæt, og se den enorme udvikling som den lille hvalp skal igennem, er bare helt fantastisk. Og alt det er med til at vi bare elsker den lille hvalp.
 Der er mange følelser i spil når man får det første kuld hvalpe nogensinde, det er et kæmpe ansvar og en meget stor oplevelse samt en tidsrøver uden lige.Det med tiden opdager man først når de andre hvalpe fra kuldet er hentet af deres nye familier.Sikken en tomhed.

Men så var det godt at vi selv kunne beholde Rose.

Rose blev ikke gammel, vi sagde farvel til den guldklumpen d.20.9.2017

Rose blev meget passiv henover sommeren, begyndte at halte for tilsidst slet ikke at bruge bagbenet. Der var ikke nogen undersøgelser der kunne forklarer hvorfor.

Hun begyndte at lugte grimt ud af munden, selvom hun lige havde fået ordnet tænder. Fik en knude ved skulderen samt meget hævet mælkekirtler som her til sidst var hårde.

De sidste dage lå hun bare i sin kurv, og tog sig kun af det allermest nødvendige. Det var et sørgeligt syn, og derfor tog vi det tunge valgt, at give hende fred.

Hun fortjente ikke at ligge der, med bedende øjne.

Tak Rose for nogle fantastiske år.

Rose på camping.

Rose på trimmebordet.